A A A

Tuigen

Enkel-, twee- of vierspan; ook voor het tuig kunt u terecht bij Vrielink Ruitersport.

Bezoek de ruitersportzaak in Apeldoorn.


 

  Ideal luxe marathon tuig

Het Ideal luxe marathon tuig is versterkt en met nylon inleg, de borst en broek zijn zacht gevoerd en hebben een stevige ophang. Het schoftje heeft foam gevulde kussen. Het hoofdstel heeft een verstelbare en zacht gevoerde neusriem. De gaten zijn ovaal om uitscheuring te voorkomen, de stiksels zijn verzoken in het leder.
Het Ideal luxe marathon tuig wordt standaard geleverd met antislip leidsel. Het is ook mogelijk om het te leveren met lederen leidsels en doorlopende strengen.

 Verkrijgbaar in: Enkelspan, tweespan, tandem en vierspan.

Maten: Mini shetland, shetland, pony, cob en full.

Kleuren: Zwart en Australisch noten bruin.

     
   

 Ideal LeatherTech Combi tuig

Het Ideal combinatie tuig biedt elke menner een maximum aan mogelijkheden en gebruiks comfort. U gebruikt het net zo gemakkelijk om enkelspan te rijden, als om tweespan mee te mennen. De borst tuigen zijn zowel links als rechts bruikbaar zonder dat u de tuigen hoeft om te gespen.

Ideal LeatherTech combi tuig heeft de bekende kwaliteit en perfecte pasvorm van alle ideal tuigen. 

Verkrijgbaar in: Enkelspan en Tweespan

Maten: Shetland, pony, cob, full en trekpaard. 

Kleuren: Zwart, Chestnut, zwart/london

 

 

  Ideal Web Tech Combi tuig

Dit Ideal Web Tech combinatie tuig heeft de bekende kwaliteiten en een perfecte pasvorm. Het weegt bovendien zeer licht en is toch verbazend sterk. Het gehele tuig is bovendien afwasbaar waardoor onderhoud zich echter tot een minimum beperkt. Deze tuigen worden geleverd zonder hoofdstellen en leidsels. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het comfort bij het hoofd van het paard enorm belangrijk is en adviseren u dan ook een lederen hoofdstel in dezelfde kleuren en gespen te gebruiken. Bij tweespantuigen zitten standaard geen broeken.

Verkrijgbaar in: Enkelspan en Tweespan

Maten: Shetland, pony, cob, full en trekpaard.

Kleuren: Zwart en London/zwart