A A A

Vrielink Ruitersport in Apeldoorn

Vrielink helpt u in het zadel!

 
Vrielink Equestrian and Lifestyle store is het juiste vertrekpunt voor liefhebbers van paarden en het buitenleven. Het is een prachtige drie-eenheid: ruiter, paard, Vrielink.

Wie paardrijdt of overweegt dat te gaan doen, is bij Vrielink aan het goede adres. De ervaren ruiter vindt alles wat hij nodig heeft in de Equestrian and Lifestyle store. Maar ook de mens die houdt van buiten zijn, vindt er een mooie, warme en comfortabele uitrusting, net zo geschikt voor onherbergzame gebieden als voor de bossen op de veluwe. U heeft ruime keuze in benodigheden en accessoires voor de ruiterpsort.
 
Vijfentwintig jaar geleden begon Vrielink met de winkel aan de koninginnelaan te apeldoorn. In 1994 verhuisde de winkel naar de Zwolseweg 221, een locatie met een groot parkeerterrein. Niet alleen voor ruitersport maar ook voor outdoor- en lifestylekleding is Vrielink het adres.
 
Een verbouwing in 2003 zorgde voor meer ruimte en meer mogelijkheden om het assortiment goed te kunnen presenteren. Rein-Jan Vrielink heeft jarenlange ervaring als zadelmaker. Zijn deskundigheid wendt hij aan voor zijn klanten, kwaliteit en goede service staan voorop.
 
De nadruk in de winkel ligt op de aangename, persoonlijke sfeer. Centraal in de winkel staat een grote stamtafel waaraan u onder het genot van een kop koffie of thee even tot rust kunt komen, kunt genieten van de mooie collecties en uw aankoop goed kunt overwegen
 
De winkel is een bergip voor paard en ruiter. U bent van harte welkom in de winkel!