Zadels

Een zadel kopen is geen sinecure; het luistert nauw en het maken van de goede keuze is van groot belang, zowel voor het paard als zijn berijder.

Bent u op zoek naar een zadel, dan krijgt u in de winkel een deskundig advies over het type zadel dat het beste bij u past.


U kunt kiezen uit diverse topmerken. Zadels van bijvoorbeeld Prestige, Passier, Kieffer, Stubben, Wintec, Barnsby en Kn zijn op voorraad in diverse modellen en in verschillende prijsklassen. Heeft u een keuze gemaakt, dan maakt u, net als bij het kopen van een nieuwe auto, een proefrit.

U kunt het zadel uitproberen op uw eigen paard of het paard waarop u normaliter rijdt. Door de proefrit wordt duidelijk of het zadel bij u past, of dat er aanpassingen aan gemaakt moeten worden. Die aanpassingen maakt Vrielink in eigen huis  in de zadelmakerij. Een vakkundig team van medewerkers kan in de grote werkplaats bijna alles repareren, aanpassen of zelfs helemaal vernieuwen.
 

 • Dressuurzadels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u dressuurzadel kopen van diverse merken, kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat het juiste zadel voor u en uw paard aanmeten.

 • Springzadels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u springzadels kopen van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat het juiste zadel voor u en uw paard aanmeten.

 • Veelzijdigheidszadels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u veelzijdigheidszadels kopen van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat het juiste zadel voor u en uw paard aanmeten.

 • Westernzadels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u westernzadels kopen van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat het juiste zadel voor u en uw paard aanmeten.

 • Ponyzadels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u ponyzadels kopen van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat het juiste zadel voor u en uw pony aanmeten.

 • Boomloos zadel

  Door de soepele verbinding bij een boomloos zadel kan de ruiter de bewegingen van het paard veel beter volgen en wordt het evenwicht en de bewegingsvrijheid van het paard tot een minimum beperkt.

 • Zadeldekjes

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u zadeldekjes kopen van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en kies het zadeldekje naar uw wens. 

 • Onderleggers

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u onderleggers kopen van diverse merken, in diverse kleuren en uitvoeringen en kleuren. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat u informeren over de juiste onderlegger.
   

 • Beugels & Beugelriemen

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u beugels en beugelriemen kopen in verschillende uitvoeringen en van diverse maten. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat u informeren over de juiste beugel en beugelriem.
   

 • Singels

  Bij Vrielink Ruitersport kunt u een singelriem kopen in verschillende uitvoeringen en van diverse merken. Kom naar de ruitersportzaak in Apeldoorn en laat u informeren over de juiste singel, passend bij uw zadel.

 • Onderhoud

 • Accesoires